Wij zijn lid van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Van der Maat Makelaardij is ingeschreven in het Nederlands Register Van Taxateurs en taxeert als Register Taxateur diverse vormen van bedrijfsmatig onroerend goed, waaronder kantoren, bedrijfsruimte, winkels en woning(complexen) tot grond en industriĆ«le complexen. 


Bij de waardering van individuele objecten of vastgoedportefeuilles zorgt Van der Maat Makelaardij voor overzichtelijke rekenmodellen en een helder taxatierapport conform de eisen van het NRVT. Deze rekenmodellen en rapport vormen een solide basis voor beslissingen en onderhandelingen aangaande uw vastgoed.

Van der Maat Makelaardij verricht ondermeer taxaties ten behoeve van aan- en verkooptrajecten en financieringsaanvragen. De taxaties zijn van hoogwaardige kwaliteit, nauwkeurig, betrouwbaar en objectief. 

Volledige rapportage

Een volledige taxatie van Van der Maat Makelaardij kent een rapportage waarbij alle risico's van het object deskundig worden beoordeeld in een volledig taxatierapport. Deze taxatie kan ondermeer worden gebruikt voor het aanvragen van een financiering. Afhankelijk van het doel van de taxatie kan de methode van waardebepaling en de waarde van uw vastgoed verschillen. Van der Maat Makelaardij maakt graag een afspraak om te adviseren bij uw specifieke taxatie-vraagstuk. 

Neem geheel vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden 038 85 20 567 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

b_240_240_16777215_00_images_taxaties.jpg
  • Bekijk ons aanbod op VastgoedPRO
  • Bekijk ons aanbod op Funda
  • Wij zijn lid van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • Wij zijn lid van het Register voor Makelaars en Taxateurs