Wij zijn lid van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Representatieve winkelruimte op de hoofdwinkelstraat van Kampen. Door haar ligging en uitstraling is het object uitstekend geschikt voor meerdere vormen van retailCasco winkelruimte in het voormalige object van de kledingformule Lake Side op de Oudestraat 78 te Kampen

De Oudestraat is de belangrijkste winkelstraat van Kampen en beschikt over een gevarieerd aanbod van lokale, regionale en landelijke winkelketens. Enkele voorbeelden hiervan zijn ondermeer; Van Haren, DA Drogisterij, ICI Paris, Vodafone, Sigarenmagazijn De Olifant & De Eenhoorn. De winkel beschikt over circa 165 m2 verkoopvloeroppervlak en is inclusief secundaire ruimten circa 185 m2 groot.

De winkel is voorzien van een karakteristieke pui en beschikt over voldoende frontbreedte (circa 5 .66 meter). Het geheel wordt casco verhuurd, maar een huurder mag gebruik maken van de aansluitingen tot in de meterkast, verwarming en de sanitaire voorzieningen.

Uiteraard maakt Van der Maat Makelaardij heel graag een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met u voor een bezichtiging van het object.

Het tijdstip van een bezichtiging proberen wij te laten aansluiten op uw agenda.
  • Bekijk ons aanbod op VastgoedPRO
  • Bekijk ons aanbod op Funda
  • Wij zijn lid van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • Wij zijn lid van het Register voor Makelaars en Taxateurs