Wij zijn lid van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Op het gerevitaliseerde bedrijventerrein Haatland gelegen representatieve winkel-/bedrijfsruimte. Het moderne complex is in 2012 gerealiseerd en maar kort in gebruik geweest bij Welkoopp


Het object is circa 1.300 m² groot (winkel/-bedrijfsruimte) en is tevens voorzien van 2 moderne kantoorunits. Door de vrije hoogte van circa 5 meter, de praktische indeling en de aanwezige overheaddeur is het object voor verschillende doeleinden te gebruiken.

Op het bijbehorende buitenterrein zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig, deze worden gezamenlijk gebruikt met de naastgelegen Karwei.

Unieke eigenschap van dit object: er is reeds een vuurwerkbunker aanwezig, nadat deze weer officieel is goedgekeurd kan deze gebruikt worden voor de op- en overslag van vuurwerk.

De totale vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 1.300 m² v.v.o. winkel-/ bedrijfsruimte, detailhandel is toegestaan.

Het object zal worden opgeleverd inclusief:

- buitenverlichting;
- elektrische overheaddeur;
- gecoate betonvloer;
- afzuigingsysteem;
- Tl-verlichting;
- alarminstallatie;
- was-/toiletruimte;
- 2 x vuurwerkbunker;
- toiletruimte.

Kantoorruimte (verdieping):
- pantry;
- systeemplafonds voorzien van Tl-verlichting;
- airco.

Huurprijs:
De jaarhuurprijs bedraagt EUR 77.500,-, te vermeerderen met BTW.

Koopprijs:
EUR 850.000,- kosten koper te vermeerderen met BTW.

Uiteraard maakt Van der Maat Makelaardij graag een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met u voor een bezichtiging van het object. Het tijdstip van een bezichtiging proberen wij te laten aansluiten op uw agenda.  • Bekijk ons aanbod op VastgoedPRO
  • Bekijk ons aanbod op Funda
  • Wij zijn lid van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • Wij zijn lid van het Register voor Makelaars en Taxateurs